Menu

PVC vrata

pvc-vrataUgradnjom PVC vrata pravite prvi korak u kreiranju bezbednog i komfornog doma. Na raspolaganju vam je veliki izbor modela panelnih vrata savremenog dizajna koji može biti prilagođen originalnom stilu vašeg doma, ali i vašoj potrebi za sigurnošću. PVC vrata treba da budu ukras svakog doma, ali ono što je još važnije od njih se očekuje da vam pomognu u uštedi energije i da spreče prodor spoljne buke kao i da predstavljaju zaštitu od provale.

Jedan od najbitnijih faktora je nesumnjivo visoka otpornost PVC-a kako na ultravioletno (UV) zračenje, tako i na svaku vrstu vremenskih nepogoda. PVC je otporan na koroziju u odnosu na sve vrste uticaja okoline: otpadne gasove, hemikalije, rastvore soli, oštra sredstva za čišćenje, kao i na lepak, cement i maltere što predstavlja veliku prednost u građevinarstvu.

Stabilnost dimenzija kod temperaturnih oscilacija predstavlja drugu veliku prednost plastične stolarije. Vrata ostaju uvek stabilna u pogledu forme i pokazuje visoko kvalitetnu zaptivenost fuga. Druga prednost na osnovu koje se više kupaca odlučuje za kupovinu PVC vrata je to što ona ne zahteva održavanje. Nije neophodno zaštitno premazivanje koje se mora stalno obnavljati.

Zbog male toplotne provodljivosti plastike PVC stolarija omogućava dobru zaštitu od toplote. Hladnoća, toplota i buka ne prodiru u unutrašnjost i mogu se znatno uštedeti troškovi energije za grejanje, odnosno za klima uređaje. Sa PVC materijalom praktično je moguć svaki dizajn koji se može prilagoditi individualnim željama svakog kupca.

 

Pvc balkonska vrata

Balkonska vrata su u većini slučajeva slićna prozorskim otvorima. Rađena su od istih materijala kao i prozori. Razlika je u razmeri visine  širine i dekoracije!

123567

Pvc klizna vrata

Klizni otvori predstavljaju idealno rešenje za povezanost Vaše dnevne sobe i terase, a pri tom zauzima vrlo malo prostora za otvaranje. Ukupan otvor je podeljen na dva dela, od kojih je jedan fiksni, dok drugi na kojem je krilo možete otklopiti ili kompletno otklizati na fiksni deo.

klizna 1klizna 2klizna 3klizna 4klizna 5