Menu

Dodatna oprema

Komarnici

U našoj ponudi imamo i komarnike svih vrsta i veličina, prilagođavaju se veličini vaših prozora i vrata. Jednostavna instalacija i funkcionalnost komarnika omogućava vam odličnu zaštitu od svih vrsta insekata. PVC komarnici se lako ugrađuju i ne narušavaju estetiku prostora.


 

pvc-komarnici-1pvc-komarnici-2pvc-komarnici-3pvc-komarnici-4pvc-komarnici-5pvc-komarnici-6pvc-komarnici-7

Roletne


Služe kao zvučna i toplotna izolacija. Praktične su i sigurne. Izrađujemo ih po meri kupca. Roletne su punjene poliuretanom i izrađene po svim standardima. Mogu biti sa spoljašnjom ili unutrašnjom kutijom, koja je PVC ili Al.

  roletne-1 roletne-2 roletne-2 roletne-2

Grilje


Prozorski kapci nisu samo izuzetno funkcionalni elementi, već predstavljaju važan ukrasni deo fasade. Osim za provetravanje i zaštitu od pogleda, jedna od najvažnijih karakteristika prozorskih kapaka je njihova dekorativna uloga. Aluminijumski i PVC-kapci, maštovito dizajnirani, u različitim bojama, značajno utiču na izgled fasade, a Vašoj kući daju sasvim individualni pečat.

  roletne-1 roletne-2 roletne-2 roletne-2

Venecijaneri


Venecijaneri su ukras svakog enterijera koji vas pritom čuvaju od sunca i radoznalnih pogleda. Kontrolišu pravac i količinu svetlosti i predstavljaju idealno rešenje za sve tipove otvora. Venecijaneri se montiraju u sam okvir prozora sa njegove unutrašnje strane. Takođe se mogu montirati i na krovne prozore. Sastoje se od metalne plastificirane kutije, mehanizma, sajle i palice za otvaranje i zatvaranje, kao i aluminijumskih traka sa završnom poliesterskom obradom u koloru.

  venecijaneri-1 roletne-2 roletne-2

Elektrifikacija


elektro-upravljanjeUz ugrađenu stolariju nudimo i mogućnost elektronskog otvaranja prozora pomoću elektro uređaja. Ova posebna mogućnost dolazi do izražaja kada su prozori postavljeni na teško dostupnim mestima.